Vad är hypnos?

Välkommen till hypnosens helande kraft!

 

Känner du begränsningar i ditt liv som gör att du inte du kan leva ditt liv fullt ut? 

Eller önskar du bara att lära känna dig själv lite bättre? Vill du ha mer framgång?

Enligt Johan Kullberg, Dynamisk Psyratri, hamnar vi i en kris då "våra tidigare erfarenheter och kunskaper inte räcker till för att bemästra den aktuella situationen". Alla hamnar vi i utvecklingskriser för eller senare, men ibland mår vi bara dåligt och plötsligt känner vi smärta i kroppen eller oro och ångest. Varför gå och må dåligt när du kan ha det bra.
 
Hypnos är en av de mest framgångsrika metoder då du löser upp blockeringar och energier som stoppar. Det fina med hypnos är att du är regisöreren i ditt liv och du får egna verktyg i hur du kan hjälpa dig själv. Så att du kan leva fritt i hamoni, glädje...framgång.
 
Jag håller dessutom kurser i hur du kan prestera mera i alla avseenden. Slå mig gärna en signal på 0760-278001. Så återkommer jag så snabbt som möjligt.
 

Vad är hypnos?

Hypnos är ett tillstånd mellan vakenhet och sömn, precis före vi ska somna kommer vi in i ett tillstånd som kallas för trance. I detta trance-tillstånd är vi väldigt mottagliga för förändring. All form av avslappning är hypnos. Vi upplever hypnos dagligen utan att veta om det. När du dagdrömer, när du kör bil, står och diskar mm. Det mirakelösa med hypnos är att det accelererar vårt undermedvetna och går förbi det kritiska och analyserande tänkandet. Tänkandet reduceras och det undermedvetna jaget kommer att släppas fram och saker som du tidigare inte har vetat om och som har legat som dolt för det medvetna jaget kommer fram. Ibland vet vi bara inte varför. Alla känslor vi har sätter sig som en fysisk reaktion i kroppen.

Hypnos är ett tillstånd av fullständig avslappning samtidigt som det medvetna jaget är kristallklart - man kan tyckas sova men det omedvetna är mer uppmärksamt än i normal vakenhet.

Är hypnos riskfritt? Ingen har någonsin blivt skadad av hypnos. Det värsta som kan hända är att du somnar under hypnosen och det har aldrig hänt mig. En duktig hypnoterapeut förstår det dynamiska tillståndet.

Hypnoterapi och hypnoanalys är en kraftfull medtod att lösa inre konfilkter som kan begränsa individens vardagliga liv och är också en utmärkt metod för personlig utveckling.

Vad kan du få hjälp med?

 • Att sluta röka
 • Tinnutus
 • Stammning
 • Sova bättre
 • Få hjälp med psykiska problem
 • Bli av med tvångsmässiga beteenden
 • Bota fobier
 • Viktminskning
 • Ta fram förträngda minnen
 • Skapa framgång - idrottsprestationer
 • Ta bort smärta

Vanliga missförstånd om hypnos?

"Man blir styrd och kontrollerad av den som utövar hypnos" 

Fel: Du kan aldrig bli fråntagen din egenkontroll utan din vilja. Istället ger hypons dig tillgång till ökad kontroll.

"Man kan fastna i hypnos!" 

Fel: Det är omöjligt att fastna i hypnos då det är ett tillstånd av förändrat medvetande som vi är två gånger om dagen minst, vid uppvaknande och insomning. Det värsta som skulle hända är att någon somnar och det händer inte eftersom jag finns där och håller i den dynamiska processen.

"Det är bara vissa som kan blir hypnotiserade" 

Fel: De flesta kan bli hypnotiserade.

"Hypnos är farlig" 

Fel: Det ger snarare ökad kreativitet att lösa saker och förbättrad hälsa

"Man kan säga saker under hypnos som man inte sedan kommer ihåg" 

Vanligen kommer man ihåg allting man har upplevt och sagt.

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)